Poslovno svetovanje

Kako vam lahko pomagamo?

Specialisti smo predvsem za marketing in upravljanje s kadri, sicer pa analiziramo vaše probleme in pripravimo ustrezne rešitve za naslednja področja:


S pomočjo naših partnerjev poskrbimo za celoten proces od analize pa do implementacije in izvajanja naših rešitev.

Kako poteka naše delo?

Oglejte si osnoven primer poteka dela. V vseh fazah dela se prilagodimo vašim zahtevam, potek dela pa je odvisen tudi od vrste težave in velikosti podjetja.

1

1. korak

Prepoznavanje težav

Najprej se dogovorimo za brezplačen uvodni sestanek, kjer nam predstavite vaše težave. Poleg težav nam predstavite tudi vaše podjetje, tako da vas čim bolj spoznamo, kar nam bo v veliko pomoč pri opravljanju analize in pripravi rešitev, saj je vsako podjetje zgodba zase.

Če vaših težav še ne poznate in bi vseeno radi izboljšali poslovanje, nas lahko povabite na uvodni sestanek, kjer se bomo spoznali z delovanjem vašega podjetja. Na podlagi tega bomo lahko poiskali možnosti za izboljšave.

2. korak

Ustrezna rešitev

Po opravljenem uvodnem sestanku analiziramo celotno gradivo, poiščemo najboljšo rešitev in vam jo predstavimo. Če je možnih rešitev več, vam predstavimo vse, potem pa se skupaj odločimo katera vam najbolj ustreza.

Rešitev lahko implementirate sami, ali pa vam jo, tudi s pomočjo partnerjev, implementiramo mi. Potem skupaj še enkrat pregledamo celotno rešitev in vas po potrebi usposobimo za delo z novo rešitvijo.

2
3

3. korak

Napredek

Sledi še priprava metodologije za spremljanje in merjenje napredka. Napredek lahko po metodologiji spremljate sami, ali pa ga za vas spremljamo mi. Če napredek spremljamo mi, se dogovorimo, katere podatke in kdaj nam boste pošiljali, mi pa vam bomo na osnovi le teh pripravili poročila.

Glede na napredek vam lahko pripravimo še dodatna priporočila in predloge za delo v prihodnje.


Želite našo pomoč?

Pišite nam

info@venalis.si

Pokličite nas

051 210 148